Intrebari frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Ce este tunelul de decontaminare?
Tunelul de decontaminare, deasemeni numit si tunel de dezinfectie ori tunel de dezinfectare, este un echipament de prevenire a raspandirii infectiilor .
Cum functioneaza tunelul de decontaminare?
Tunelul de decontaminare functioneaza prin pulverizarea se substante virucide ori bactericide la trecerea persoanelor prin tunel, prin aceasta pulverizare se realizeaza dezinfectarea persoanelor care trec prin tunel.
Trebuie avut in vedere insa ca decontaminarea se realizeaza doar pentru suprafetele expuse pulverizarii.
Deasemeni tunelul este dotat si cu un covor absorbant prin care se face si dezinfectarea talpilor.
Care este pretul unui tunel de decontaminare?
In functie de capacitatea si dotarile specifice fiecarui model, pretul unui tunel de decontaminare variaza intre 3570 lei si 9520 lei
Unde se recomanda a fi folosit tunelul de decontaminare?
Tunelurile de decontaminare ori dezinfectie pot fi folosite la intrarea in spitale, scoli, sedii ale institutiilor publice, piete, magazine etc. Chiar si la intrarea in locuinte, pentru persoanele care desfasoara activitati prin care intra in contact cu mai multe persoane, pe parcursul activitatii profesionale.
De ce nu folositi lampi cu ultraviolete?
Lampile UC-C germicide sunt niste dispozitive care emit o lumina ultravioleta care arde toate tesuturile cu care intra in contact, la fel ca lumina de la soare care ne bronzeaza, insa mult mai puternica si mai nociva. Acestea pot fi folosite doar in spatii inchise si doar dupa evacuarea persoanelor si a animalelor.